Over KHD2020-09-03T12:47:51+00:00

Over KHD Adviesbureau B.V.

KHD Adviesbureau b.v. is op 26 mei 2020 opgericht en gevestigd in Doetinchem. De afkorting KHD staat voor Kleine Holte Doetinchem, wat verwijst naar de naam van het gebouw waarin de bedrijfsvoering plaatsvindt.

Enrico Hettelaar - KHD Adviesbureau

Al meer dan 20 jaar ervaring.

De oprichter van KHD is Enrico Hettelaar. Na ruim 22 jaar gewerkt te hebben bij bedrijven als ACEL b.v. (directeur), Nefit-Bosch (Technisch Adviseur), Nathan (Teamleider Calculatieafdeling) en INNAX (Engineer), lonkte en leidde het gevoel om weer iets voor zichzelf te beginnen tot het oprichten van KHD Adviesbureau. Met jaren ervaring in de installatietechniek en opleidingen in de Thermische Werktuigbouwkunde (Universiteit Twente), Hogere Installatietechniek (Hogeschool Utrecht) en Luchtbehandelingstechniek (TVVL), kunt u hem zeker gespecialiseerd noemen in het vak.

 De laatste jaren heeft Enrico zich steeds meer gericht op de duurzame installatietechnieken. Hiertoe heeft hij de opleidingen “Duurzaamheid in de bebouwde omgeving” (TVVL) en “Bodemenergie” (delen B en C) gevolgd en behaald.

Enrico zet zijn theoretische kennis en praktijkervaring dan ook graag in om een op maat gemaakt advies te kunnen formuleren met betrekking tot al uw vraagstukken over installatietechnieken.

Contactgegevens

KHD Adviesbureau B.V.
Ir. H.T.W. Hettelaar

Wat kunnen we voor u betekenen?

    This website uses cookies and third party services. OK